50 Yaş Üstü, Omurga ve Eklem Tedavisi Mümkün!



Eklem her zaman, hatta en ileri yaşlılıkta dahi tedavi edilebilir. Buna ne hastanın yaşı, ne de hastalığın şiddeti engel olur. Yaş bir faktör olabilir ancak her zaman değil, sadece biraz tedavinin sürecini uzatır. Genellikle hasta, tedavisine bilinçli yaklaşırsa, tedavi süreci hızlı bir şekilde olur ve kaybettiği sağlığını geri kazanır.

Basit bir gerçeği unutmayın ve kimseyi dinlemeyin:

“Eklem her zaman tedavi edilebilir, hatta en ileri yaşlılıkta bile!”

Eklem ve bel ağrısının yaşlılığın «zorunlu» hastalığı olduğu iddiası doğru mudur?

Tabii ki, bu doğru değil. İlaçlara aşırı güven, çeşitli kombine etkili merhem, tablet, iğne vb. kullanımı yaşlılıkta zorunluluk olarak kabul edilse de aslında bunların etkisi yoktu ve olmadı. Bunlar, sadece kısa süreli iyileştirme sağlar ve bir hafta sonra her şey eskisi gibi olur ve hiçbir şekilde tedavi edilemez.

Aslında eklem, kireçlenme, pleksit ve tüm iskelet hastalıkları, eğer sırrını bilirsek ve biraz disiplin uygularsak, her yaşta mükemmel tedavi edilir.

— Sırrı – “Neden Ağrıdığını Bilmek”  
Genellikle ansiklopedilerde, dejeneratif disk hastalığı ve kireçlenmenin (osteoartrit) 100’den fazla olası nedeni olduğu tahmin ediliyor ama sonuç tek: Eklem, omurga ve kıkırdak kendi elastikiyetini kaybeder ve kendini ağrı ile bize bildirir. Ve eklem, kemik ve kıkırdak ile ilgili tüm sorunların «ağrı kaynağı» bir tane: Lenf akışı ve kan akımı ihlali ve dolayısıyla doku ve rejenerasyon süreçleri ihlali. Hastalığı tedavi etmek ve hatta sadece ağrı sendromunu kaldırmak, ağrının kaynağı sorununu ortadan kaldırmadan mümkün değildir.
Bu yüzden - lenf akışını ve kan akımını kurtarmakla tedaviyi %80 başarmış, çoğu durumda tedaviyi tamamlamış oluyorsunuz.

—İşin sırrı – eklem gövde lenf akışını ve kan akımı ihlalini düzenlememiz; besin gelişini atık gidişini dengelememizde.
Hastalarımızın büyük bir kısmı, «40 yaştan sonra bir hastalığın ortaya çıktığını» söylüyor. Birçok yönden birbirine çok benzer sorunlar: Bel ağrısı, bel fıtığı, diz ağrısı, omuz hareket kısıtlığı, osteoartrit, artrit, siyatik, sinir sıkışması, vb. Bu hastalıklar rahat yaşamı engelliyor ve hastaları çok yoruyor.

Kineziterapi yöntemi, her hastaya ve hastalığa özel Kineziterapi Egzersiz programlarını uygular. Uzmanlar eşliğinde doğru yapılması sağlanır. Uzman Doktor kontrolünde takip ve tedavi edilir.

KİNEZİTERAPİ son derece etkili bir tedavi yöntemidir.

RANDEVU VE UZMAN GÖRÜŞÜ ALMAK İÇİN (0212) 541 62 62 http://www.kineziterapi.com/blog/86-50yas-omurga-eklem-tedavi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Traksiyon (Çekme Aleti) ile Boyun Tedavisi

Çocuklarda Skolyoz (Omurga Eğriliği) Tedavisi

Ankilozan Spondilit (Bechterew Hastalığı) Tedavisi